Parc Rural del Montserrat
Parc Rural del Montserrat

Gaspatxo de Cal Noio amb tomàquets del Parc Rural

  • 86634c14-3dbd-46ac-b398-e2a273e1904c
  • 57970690-16ca-4bdc-be5a-febb71d86c08

6 de juliol de 2023



El Restaurant Cal Noio del Bruc ens comparteix la recepta del seu gaspatxo elaborat amb verdures del Parc Rural del Montserrat. És un plat fàcil de fer, lleuger i refrescant per aquests mesos de calor. Preneu nota:



Ingredients:

 

  • 1 kg de tomàquet de Montserrat molt madur
  • 1 grill all
  • 1/2 ceba mitjana 
  • 1 pebrot verd
  • 30 gr de pa blanc remullat amb aigua
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 cogombre mitja
  • 9 gr de sal
  • 30 gr de vinagre
  • 100 gr d’oli d’oliva verge extra del Bruc. 



Elaboració:

 

  1. Triturem tots els ingredients fins que quedi tot ben homogeni
  2. Ho colem perquè no quedin grumolls
  3. Ho servim fred amb algun germinat, un rajolí d’oli del Bruc, uns crostons de pa torrat i ceba, tomàquet, pebrot i cogombre tallat a daus petits.

 

Bon profit!


Dades d'interès

Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona