22 d'agost de 2023
La rostisseria Deliciosus d’Esparreguera ens comparteix un plat fresc i de contrastos: amanida de bacallà, tomàquets i taronja. Aquesta recepta elaborada amb tomàquet de Montserrat i l’oli de la Vera del Bruc és una proposta saludable i plena de colors que porta Omega-3 (gràcies al bacallà) i vitamina C (de la taronja). Preneu nota:
Ingredients (4 persones):
- 3 taronges
- 300 g de bacallà dessalat
- 3 tomàquets de Montserrat
- 1 ceba morada
- 50 g de tàperes
- 20 g d’olives de Kalamata
- Oli de la vera
- Cibulet
- Sal maldon
Elaboració:
- Pelem les taronges retirant completament la part blanca i les tallem a rodanxes
- Tallem la ceba morada en juliana i els tomàquets en brunesa i reservem
- Amanim el bacallà amb una mica d’oli
- Posem les rodanxes de taronja a la base del plat, després el bacallà i el tomàquet de manera alternativa
- Al final afegim la ceba morada, les olives de Kalamata, les tàperes i el cibulet tallat
- Afegim l’oli i la sal al gust
Una recepta molt senzilla però que no deixa indiferent! Bon profit!