8 d'abril de 2024
El passat 5 d’abril, un grup d’instagramers especialitzats en vins i gastronomia es van reunir per fer una cata de vins dels tres cellers més importants de la zona: Can Morral, Cadevall i Can Paloma.
L’esdeveniment, organitzat pel Parc Rural del Montserrat, va servir per donar a conèixer entre els seguidors d’aquests creadors de continguts la varietat de vins que aquests cellers produeixen.
Van conèixer la producció vinícola de la zona i van tastar tres vins diferents: Vinya del Xesc -un blanc del 2022 del Celler Can Morral-, Tame -un merlot i garnatxa de mínima intervenció del Celler Cadevall- i Can Paloma -un negre de la reserva del 2018- del Celler Can Paloma.
Els participants van compartir aquesta experiència a través de les seves xarxes socials.
L’acte va tenir lloc al Celler Can Morral, un dels cellers participants. Està ubicat a la finca homònima, prop d'Ullastrell, entre les comarques del Baix Llobregat i el Vallès Occidental. Des del segle XV, la masia ha estat la residència de la família Morral i s’ha transmès de generació en generació, dedicant-se exclusivament al cultiu de la vinya i de l'olivera.
Llistat dels instagramers que van participar en aquesta acció:
Més informació:
Marc Riera
Tècnic del Parc Rural del Montserrat
rierammrcng@diba.cat