Categoria Categoria Categoria 1 Categoria 2
Cerca
Els primers establiments del Parc Rural del Montserrat ja llueixen el nou adhesiu del segell de qualitat local
El Vi Can Paloma Reserva 2016, reb el Gran Or al Concurs de Vins de Catalunya 2025
Pa de pessic d’ametlla amb oli d’oliva verge extra i gelat de canyella
El formatge El Cingle, de La Frasera, guanya la medalla d’or al Fòrum Gastronòmic de Girona 2025
10 llibres que no us podeu perdre aquest Sant Jordi
Marià Vallès: “Una bona esporga representa el 50% de la producció”
El Mercat Origen Montserrat arriba per primera vegada a Sant Vicenç de Castellet el 26 d'abril
Torna la Fira del Montserratí a Castellbell i el Vilar amb un taller de cuina infantil com a gran reclam
Compte enrere per a la segona edició del Mercat Origen Montserrat a Olesa
Cabrit amb allada
El Parc Rural del Montserrat celebra amb èxit el seu primer Concurs d’Esporga d’Olivera
Montserrat Soler: "Deixar perdre productes autòctons com el mató significa perdre petites coses que ens diferencien d’altres cultures"